Вижте как една австралийка натрупа състояние от ходене по почивки

Да получаваш пари, за да отсядаш в луксозни хотели по цял свят - не е ли това мечтата на всеки? Осъществила я е австралийската фотографка и блогърка Рианън Тейлър. 29-годишната дама е превърнала хобитата си в успешен бизнес, създавайки сайта 'In Bed With'. Тейлър пътува и снима хотелите, стаите, басейна, спа центъра, храната, което предлагат, изобщо всичко, от което се интересувате за една перфектна ваканция.А 12 000-те ѝ последователи в Instagram нямат търпение за всеки следващ пост.

 

Kак изкарва пари от това? Нейният сайт работи с няколко туристически агенции, които купуват снимките ѝ. Фотографката от Мелбърн има договори и с фирми, които предлагат различни туристически продукти. Наскоро Тейлър е станала и лице на бански костюми, с които трябва да се снима по плажа.

 

Пътешественичката е предоставя доста полезна информация, като например, че в Маями предлагат най-добрия рум-сървиз, в хотелите на Лос Анджелис са най-хубавите басейни, а леглата са най-удобни и големи в Хонконг.

 

"Свързах се с много хотели и пиарфирми през последните 7 години, обиколих стотици курорти и заведения, за да видя дали някой се интересува от мен. За щастие ми дадоха шанс, а останалото е история", споделя тя.

 

Източник: БГНЕС