СТАРТИРА ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКАТА КЛАСАЦИЯ „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”

На 30 май 2016 г., понеделник, стартира първи етап на потребителската класация “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Инициативата се реализира за осма поредна година и е единствената класация, основана само върху мнението и нагласите на потребителите. “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие. За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

 

Класацията се провежда в три етапа. Гласуването се извършва он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu след предварителна регистрация. Потребителите номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

 

Подбрани са над 25 категории, от които всеки участник има възможност да определи коя е неговата любима марка. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове. Първият етап стартира в понеделник, 30 май и ще продължи до 5 юни. По време на тази една седмица потребителите избират (номинират) предпочитаната от тях марка в падащо меню за всяка от подбраните категории. Този етап цели да отсее Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове.

 

Втори етап ще се проведе от 13 юни до 20 юни, като в този период потребителите гласуват за една от 6-те продължили марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл ще продължат в трети последен кръг на класацията.

 

Трети етап стартира на 4 юли и ще продължи до 10 юли включително. На този етап потребителите ще определят марка №1 във всяка категория.

 

Сред подбраните категории са: ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, БИРИ, ВИНО И ВИНАРСКИ ИЗБИ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, МИНЕРАЛНИ ВОДИ, КАФЕ, ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ, МЕСНИ ПРОДУКТИ, МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, КОЗМЕТИКА, БИО И МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА, АВТОМОБИЛИ, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И ИНТЕРИОР, ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ И БРОКЕРИ, БЪЛГАРСКА МАРКА, ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ, НОВИ И ИНОВАТИВНИ МАРКИ, МАЙОНЕЗИ И СОСОВЕ, ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ и други.


Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.


За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с Даниела Илиева, +359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.