VP Brands International получи наградата за Компания на годината за „Успешен мениджмънт“

VP Brands International стана Компания на годината'17 за Успешен мениджмънт в сектор ПРОИЗВОДСТВО НА ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ВИНА. Това се случи на годишните награди Компания на годината на 19.04.2018 г., организирани от сп. Business Lady, сп. Bulgaria Business Review и Business Lady Club.

Компанията VP Brands International е лидер в производството на вина и високоалкохолни напитки, който продава успешно продуктите си на повече от 40 пазара в целия свят. Екипът й, ръководен от г-н Иван Папазов, успя да изгради, наложи и запази лидерските позиции на фирмата в един изключително конкурентен пазар. Добрите резултати на VP Brands от създаването й до днес се дължат именно на усилията на този мотивиран и доказан екип от професионалисти. Ключова предпоставка за успеха на компанията се оказаха и постоянните инвестиции в най-модерните производствени технологии, развитието на собствени лозови масиви, изграждането на съвременни производствени звена и налагането на маркетинг и търговски практики, превърнали се в стандарт за бранша.

Днес, ключовите марки на компанията като водка Flirt, ракия Пещерска, мента Пещера, мастика Пещера са емблематични за своите категории и ключов фактор на пазара на високоалкохолни напитки.
От 1998 година досега г-н Иван Папазов участва активно в ръководството на VP Brands International. Той обича да казва, че измерва успеха през растежа на екипа и от името на компанията има честта да получи наградата в категорията „Успешен мениджмънт“ на тазгодишните награди „Компания на годината“.

VP BRANDS logo final-01

„Приемам тази награда като висока оценка за работата на всички във VP Brands, които с усилията, труда и професионализма си, правят компанията толкова успешна. И доказват защо заслужаваме да сме номер едно производител на алкохол и вина в България. Когато имаш екип от съмишленици, правилните решения се взимат и прилагат по-лесно. А да си част от развитието на тази компания е начин на живот, а не просто ходене на работа. За всеки мениджър е чест да управлява такъв екип. Пожелавам на всички да изграждат и ценят подобни отбори.“, коментира мениджърът при получаване на статуетката.