Paysafe Bulgaria стана "Компания на годината'17" за РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА И ИНВЕСТИЦИИ В ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ

Paysafe Bulgaria получи награда "Компания на годината'17" за РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА И ИНВЕСТИЦИИ В ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ в категория ФинТех на годишните награди, организирани от сп. Busines Lady, сп. Bulgaria BUSINESS Review и Business Lady Club на 19.04.2018 г. Наградата бе връчена на Петя Николова, Директор човешки ресурси и Юлиана Георгиева, Мениджър подбор на персонал.

Paysafeе водещ глобален доставчик на цялостни разплащателни решения. Основната цел на компанията е да даде възможност на търговци и потребители да се свържат и да осъществяват помежду си разплащателна дейност безпроблемно чрез водещи продукти за обработка на плащанията, дигитални портфейли и онлайн решения за кешови разплащания. С повече от 20-годишен опит в сферата на онлайн плащанията, общ обем на транзакциите за 2017 г. от 56 млрд. долара, над 2,600 служители в 12 глобални офиса, Paysafe свързва търговци и потребители от цял свят чрез 200 начина на плащане в над 40 валути.

Paysafe се премести в нов офис в София в края на 2015 г., след като през последните няколко години българският екип на компанията нарасна значително. Днес офисът на Paysafe в София е глобалният център „Операции“ на Paysafe Group за ИТ услуги и инфраструктура, управление на риска, предотвратяване на измами и обслужване на клиенти. Екипът на Paysafe у нас вече наброява над 900 служители. Компанията наскоро бе отличена от „Капитал 100“за най-голямата софтуерна компания в България за 2016 г., a oсвен това спечели първо място в категория „Клиентска политика“ на Forbes Business Awards за 2017 г.