Имотека с награда Компания на годината'17 за „Непрекъснато повишаване на качеството на предлаганите услуги”

Наградата Компания на годината'17 за „Непрекъснато повишаване на качеството на предлаганите услуги” в категория „Брокери на недвижими имоти“ беше присъдена на Имотека АД в годишните награди на сп. Business Lady, сп. Bulgaria BUSINESS Review и Business Lady Club. Наградата връчи лично вицепремиерът Валери Симеонов на Люба Атанасова, Изпълнителен директор на Имотека АД.

Имотека е консултантска компания за недвижими имоти, част от AG Capital, водещата група в сектора у нас. Имотека има офиси в София и Варна, над 150 консултанти и специалисти. Екипът й се гордее с дългогодишен опит в консултирането, покупко-продажбите, отдаването и наемането както на жилища, така и на имоти за бизнеса.

Имотека е една от най-бързоразвиващите се компании в сектора. За своето тригодишно присъствие на пазара, увеличава два пъти и половина сделките си, умножава над 5 пъти броя на консултантите си и удвоява офисите си. За този кратък период успява да се утвърди като един от лидерите в бранша и да спечели доверието на клиентите. Комплексът Елизиум е сред емблематичните успешни проекти на Имотека. Жилищата в него са реализирани изцяло от консултантите на компанията.

Мотото на компанията „Продаваме домове, създаваме приятели!“ изразява най-точно ценностите на агенцията – да помага на всеки с лекота да продаде или купи своя нов дом.

Добрата мотивацията на екипите и удовлетвореността от свършената работа са целите, които Имотека си поставя всеки ден. Като внедрява технологии и онлайн платформи, организира уъркшопи и обучения, компанията поддържа висока компетентност и конкурентност на консултантите. Системите и стила на работа помагат на новите служители бързо и лесно да навлязат в същината на работата.