Най-добрата банка за 2017 е Fibank

Първа инвестиционна банка (Fibank) стана Компания на годината'17 в категория БАНКИ за ИНОВАЦИИ И НЕПРЕКЪСНАТО ПОВИШАВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ПРЕДЛАГАНИТЕ УСЛУГИ. Отличието получи г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен директор и член на УС на Fibank по време на годишните награди "Компания на годината", организирани на 19.04.01 г. от сп. Business Lady, сп. Bulgaria BUSINESS Review и Business Lady Club.

Fibank е най-голямата банка с български капитал, която се развива и утвърждава като финансова група с основна дейност в Република България и с регионално присъствие чрез чуждестранни операции в Кипър и Албания.

През годините банката се утвърди като най-иновативната финансова институция. В началото на годината Fibank представи своята специална програма, насочена към жените в бизнеса – Smart Lady. Тя е плод на много проучвания и разговори с експерти и бизнес дами. Целта, която банката иска да постигне с нея, е да се утвърди като успешен бизнес партньор на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е запазена територия само за мъже. Smart Lady надгражда и доразвива уникалната за българския пазар линия кредитни карти First Lady, която Първа инвестиционна банка и Diners Club предложиха на бизнес дамите. Програмата Smart Lady предлага широка гама от кредитни продукти при преференциални и същевременно гъвкави условия, като ниска цена и такса по кредитите, удобни погасителни планове, дълъг срок на изплащане.