Galaxy Investment Group с отличие „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” 2018 за „Инвестиции, развитие и управление на недвижима собственост”

На 21 март 2019 г., в хотел Маринела, зала EFE за пета поредна година бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”, организирани от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.

Galaxy Investment Group бе наградена за „Инвестиции, развитие и управление на недвижима собственост”, в категория ИНВЕСТИЦИИ.

Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания, която развива и управлява успешни проекти в различни направления на недвижима собственост – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи.


Стратегическите инвестиции на компанията са съобразени с ключовите фактори в динамичната бизнес среда и дългосрочните тенденции на пазара.
Галакси Инвестмънт Груп инвестира в проекти, в които вижда потенциал. Позиционирани на ключови локации те отговарят на съвременните модели за развитие на бизнес, притежават множество конкурентни предимства.
Стъпвайки върху богатият си опит в придобиване, планиране, изграждане, управление продажба и отдаване под наем на активи, Галакси Инвестмънт Груп е изградила репутация на доверен инвестиционен партньор, който следва високи стандарти и създава отношения, които се оценяват високо във времето.