Не отлагай днешните планове за неопределеното бъдеще

Пощенска банка ти предлага цялостно решение, за да подкрепи твоите планове и идеи

Мнозина от нас поставиха на пауза плановете си в очакване ситуацията да им предложи ясни и благоприятни алтернативи. Но всъщност ситуацията е такава, че идеите за това как да продължим трябва да дойдат от самите нас. Сигурността, която търсим също зависи от самите нас и от решенията, които вземаме днес. За добрите планове „винаги ще има утре“, ако ги желаеш достатъчно силно. Разбира се, за да ги осъществим, трябва да вложим време, усилия, постоянство и вероятно пари. За последното има удобно решение на пазара. Пощенска банка създаде специален продукт, който да ни предложи подкрепа и възможност да реализираме идеите си сега – потребителски кредит с овърдрафт без лихва за 1 година.

Най-подходящият момент да реализираш мечтата си е преди 20 години. Следващият е днес.
Тази перифразирана мъдрост е вярна на няколко нива. Утре ще сме загубили ценно време. До голямата цел се стига с множество малки стъпки, затова всеки ден е ценен и важен. Заедно с това има броени дни до края на месец юли, в които да се възползваме от промоционалните условия, които ни дава овърдрафт без лихва за период от една година.

Но какво всъщност е овърдрафт?
Идеята на този финансов продукт е да ни помогне да посрещнем спокойно непланирани разходи – по-високи сметки за комунални услуги, пътувания, покупки и заплащане на годишни данъци. След одобрение от Пощенска банка сумата в размер до една наша работна заплата ще бъде отпусната директно по разплащателната ни сметка и ще можем да я използваме както еднократно, така и на части в зависимост от нашите потребности. Изтеглената сума от размера на овърдрафта може да бъде възстановена от нас по сметка и използвана отново, изцяло или многократно, в рамките на една година. Така ние имаме на разположение една допълнителна заплата за посрещане на текущи нужди от всякакъв характер. Овърдрафтът ни спестява постоянно притеснение, че всеки нов допълнителен разход ще обърка бюджета ни – например наложило се е да ремонтираме вкъщи, да платим лятното училище на детето или просто да си позволим още няколко дни на морето. Свободни от ежедневните притеснения, можем да обърнем поглед към по-амбициозните си планове и мечтите си.

Животът обича смелите.
Идеята на потребителския кредит с овърдрафт без лихва за една година е именно да подкрепи смелите ни ходове. Овърдрафтът без лихва за една година е чудесният бонус към потребителски кредит до 70 000 лв. с максимален срок за изплащане до 10 години. Можем да го ползваме, за да посрещнем сериозни текущи нужди – за ремонт и обзавеждане, за покупка на автомобил, за обучение, което да ни изстреля на ново професионално ниво или поприще. Този кредитен продукт може да ни послужи и за обединение на задълженията, което ще позволи да увеличим разполагаемия си доход с до 50% и така да заживеем в нова, много по-благоприятна финансова ситуация. Всяко подобно смело решение има силата да обърне нова, по-добра страница в живота ни.

Кандидатствай!
В момента можем да заявим своя потребителски кредит с овърдрафт без лихва за една година изцяло онлайн – бързо, лесно и само в няколко стъпки. Този кредитен продукт ни носи допълнителна сигурност с програмата „Защита на плащанията“, която осигурява покритие на задълженията по кредита или овърдрафта при непредвидени житейски ситуации като продължителен болничен или нежелана безработица. Ако решим да превеждаме заплатата си в Пощенска банка, получаваме и Супер Сметк@, която ни носи бонуси вместо такси. Подобна стъпка към по-висока финансова сигурност и обезпеченост ще ни даде необходимите средства, както и позитивната нагласа отново да се върнем към мечтите си - единственият път, по който си струва да вървим.