Виктория Бекъм смята да разширява бизнеса си

Една от големите звезди на модната индустрия - Виктория Бекъм, разширява все повече дейността си. Дизайнерката и бивша певица ще отвори магазин на своята модна марка в Хонконг. Това стана ясно при посещението ѝ в града в рамките на фестивала Art Basel, най-големият в Азия.

 

Пред изданието 'South China Morning Post' тя е споделила, че в момента все още търси подходящо място. "Много бих искала моят втори магазин да бъде в Хонконг, така че съм тук също и да търся място и в момента говоря с всички мои партньори по недвижимите имоти", каза Бекъм. Нейният първи магазин се намира в Лондон.

 

"За мен просто има смисъл това да бъде моят следващ "дом" и като казвам това не разбирайте, че ще се местя тук", каза шеговито дизайнерката в интервюто. Въпреки това обаче тя заяви, че много би искала да доведе семейството си на посещение в Хонконг.

 

Желанието на Бекъм да се разположи на азиатския пазар не е изненада. Тя сподели намеренията си още през февруари. "Обичам жените там. Те наистина разбират модата и стила, те са толкова красиви. Така че защо не Азия", каза тя.