Доналд Тръмп – „Тръмп: Не се отказвай“

“Ако сте чували как говоря, вероятно сте забелязали, че непрекъснато акцентирам върху няколко неща – едното е никога не се отказвайте, другото е да влагате страст, следва да бъдете фокусирани и да катализирате вътрешната си енергия. Научил съм ги от опит.”

 

Неговата много мотивираща книга със съвети и истински истории е “Тръмп: Не се отказвай“. Доналд Тръмп е най-известният бизнесмен в света, автор на бестселъри и медийна личност, превърнала се в символ на успеха. Той е основател на Университетът Тръмп, който учи заетите хора на принципите на успеха и финансовата независимост.

 

Тръмп е овладял изкуството да трансформира поражението в победа. Той не просто се подготвя за проблемите и рисковете, а ги очаква и ги приветства. Точно този тип отношение ще ви зареди с мощната енергия да превъзмогнете трудностите и да успеете въпреки всичко.

 

Книгата включва професионални съвети:
как да посрещаме пораженията и препятствията;
как да гледаме на сериозните проблеми като реални възможности;
как да превръщаме враговете и съперниците в приятели и съюзници;
как да използваме временните неуспехи като мотивиращи обстоятелства;

 

„Вярвам, че така нареченото невъзможно е всъщност възможно, стига да сте готови да работите много и да приемете, че трудностите често прерастват във възможности.

 

Увереността в собствените ви сили и качества ще ви накара да действате гъвкаво и да се изправите лице в лице с трудностите. Целта на тази книга е да ви даде основите на увереността, както и способността и желанието да продължавате без да се отказвате!

 

Ще се видим в лигата на победителите.“

 

Доналд Тръмп