С лъчезарна усмивка Бритни Спиърс представи колекцията си бельо в Полша и Дания

Бритни Спиърс представи колекцията бельо “The Intimate Britney Spears” в Полша и Дания.

 

Отдавна не сме виждали Бритни Спиърс толкова усмихната и толкова елегантна. Явно творческата работа по колекцията й бельо й се отразява добре.

 

В Полша Бритни Спиърс представи колекцията си в местен бутик. За събитието певицата избра рокля в бордо на Tadashi Shoji, колекция есен 2014. Роклята описваше извивките на Бритни, която демонстрира супер фигура.

 

Семплите грим и прическа допълваха класическата визия на Бритни Спиърс – черна очна линия и устни в цвят диня. Харесаха ни и златните обеци Henrietta на Бритни, наподобяващи слънца. Те бяха допълнени от златни гривни Chrome Hearts. Косата бе прибрана на високо вдигната конска опашка, която й придаваше младежки вид.

 

В Германия Бритни Спиърс избра съвсем различна визия. Тя се довери на Michael Costello и облече специално изработен бял костюм с разкроен панталон и сако с едно копче. Бритни съчета костюма с топ, наподобяващ бельо на модната марка Maje.

 

В Германия Бритни изглеждаше някак подмладена, което отчитаме както на белия тоалет, така и на грима и прическата.

 

По време на европейската си бизнес разходка, Бритни посети и Дания, защото колекцията й е създадена със съдействието на датска компания. Тук представянето на колекцията протече като модно ревю от най-висока класа. Бритни Спиърс беше не по-малко елегантна и тук. Черна рокля до коляното с дълги дантелени ръкави. Стилната рокля бе съчетана със златни обувки с каишка около глезена.

 

Преди да представи колекцията си в Европа, Бритни Спиърс я показа на седмицата на модата в Ню Йорк.

 

Певицата сподели, че мечатата й е да покаже моделите си на Кейт Мидълтън и да чуе нейното мнение. Дали това ще се случи, предстои да разберем.