Print this page

Любовта ще промени света

Намерете този, чиито очи са като пламнали слънца и когато ви погледне, в миг ви сгрява и светът ви сякаш става по-красив!

 

Позволете му да се разтопи в спокойния ви поглед. И знайте, че не е нужно да отразявате като огледало този гняв.

 

Намерете този, с който забравяте за всичко лошо. Който мислите ви ще превземе, който ще накара миглите ви да запърхат, а кръвта ви да се събира по бузите. Този, който говори бавно и нежно, гледа ви право в очите и ви се усмихва! Който с малко думи казва много... Казва всичко – че вие сте му едничка!

 

Ако искате да промените света, намерете мъж и го обичайте! Въпреки страха, че може да ви отнеме всичко! Въпреки стените, които сте си построили, въпреки сълзите, които сте пролели! Обичайте го, въпреки старите рани, още незаздравели!

 

Позволете му да запълни дупката от липсващия баща. Да излекува белега от всички преди него. Забравете тези, които са ви наранили и предали. Всички измамници, на които сърцето до болка сте си дали.

 

Ако искате да промените света, обичайте мъж… наистина го обичайте! Обичайте го достатъчно, за да разголите тялото си пред него, и душата си дори. И му благодарете за възможността. Докато танцувате заедно през бушуващите ветрове и тихите гори.

 

Ако искате да промените света, намерете мъж... и го обичайте! Доверете му се, повярвайте му, че ще ви прегърне винаги, когато ви е трудно. Ръката ви ще хване и ще ви каже: "За теб, любов, всичко давам. Животът си даже!”

 

Позволете му да разбере, че може да ви държи изправена и да ви защитава. Паднете в ръцете му и му се доверете, че ще ви хване. Дори ако сте били изпускани хиляди пъти преди това.

 

Намерете мъж и се грижете за него – прегърнете го, целунете го, слушайте го, обичайте го! Обещайте му, че ще сте винаги до него, когато има нужда, когато се чувства сам, когато го е страх – закриляйте го!

 

Ако искате да промените света, обичайте мъж… наистина го обичайте! И той ще промени света ви!