Камерън Диас на премиерата на новия си филм “Sex Tape”

Камерън прави в новия си филм нещо, което досега не е правила, а именно – да се съблече гола пред камерата. Тя се появи в страхотното настроение на премиерата на лентата в Лос Анджелис. В "Секс касета" се разказва за отегчена семейна двойка, която решава да оправи нещата и използва секс касета.


Камерън прави в новия си филм нещо, което досега не е правила, а именно – да се съблече гола пред камерата. Тя се появи в страхотното настроение на премиерата на лентата в Лос Анджелис. В "Секс касета" се разказва за отегчена семейна двойка, която решава да оправи нещата и използва секс касета. Пред сп. "Ескуайър" актрисата твърди, че за нея голата сцена е "само част от ролята". Вчера Камерън предпочете да заложи на по-млако плът и повече дреха. Тя се бе спряла на красив сатенен гащеризон на модна марка Stella McCartney.


Русокосата красавица бе съчетала дрехата с черни сандали на висок ток, които допълнително издължаваха стройната й фигурата. Оранжево червило и небрежно вързана коса допълваха стилната й визия.