Първият трейлър на „Пазители на галактиката“

Необичайна банда свежи герои в първия трейлър на Пазители на галактиката


Студиото, което създаде „Отмъстителите“, пусна основния трейлър на новата си мегапродукция, която събира култови комиксови герои - „Пазители на Галактиката“.

 

Задъхващото действие, хапливият хумор, сблъсъкът на противоречиви характери и зареждащият саундтрак вече са запазена марка във филмите на „Марвел“. Към всичко това „Пазители на Галактика“ добавя и една неустоима лудещина, която продуцентът и стратег на „Марвел Студиос“ Кевин Фейги описва така:„Ако „Отмъстителите“ са „Бийтълс“, то „Пазители на Галактиката“ ще бъдат „Ролинг Стоунс“.“


В главната роля ще видим Крис Прат, познат от ТВ сериала „Parks and Recreation”, а в кината у нас - от „Враг номер едно“. Той е в ролята на Питър Куил, който предпочита да го наричат Звездния повелител, но не му се получава особено.

 

Получовек, полуизвънземен, той е отведен от Земята деветгодишен и оттогава се скита из Галактиката. Питър израства като нахакан и смел мъж, който се упражнява да бъде антигерой от типа на Хан Соло, докато пилотира кораба „Милано“.

 

Авантюристът се оказва обект на безмилостно преследване, след като открадва тайнствена сфера, за която ламти Ронан, могъщ злодей с амбиции, застрашаващи цялата Вселена.