Джесика Алба и предстоящата премиера на „Град на греха:Жена,за която да убиваш“

Джесика Алба позира за корицата на новия брой на британското списание GQ, където говори за своя покоен приятел и колега Пол Уокър („Бързи и яростни“).

 

Горещата актриса показва съблазнителните си извивки в цели бански костюми, като на единия кадър позира пред жълта дъска за сърф. През 2005 г. Алба и Уокър бяха звездите на филма „Опасно синьо“, в който двамата играеха секси водолази, мечтаещи да открият скрито съкровище.


В момента Алба промотира своя нов филм „Град на греха: Жена, за която да убиваш“, чиято световна премиера е през август, но освен за новия си проект, 33-годишната красавица споделя няколко детайла за Пол, който миналата година почина трагично в автомобилна катастрофа.


Тя казва:


„Пол притежаваше истинска детинска наивност. Той никога не играеше игрички и третираше всички хора с уважение и любов. Освен това никога не делеше хората според тяхното положение в обществото. Наистина беше много свестен мъж. Много обичаше дъщеря си и говореше за нея през цялото време. Не смятам, че му пукаше особено за Холивуд. Той никога не е мечтаел да бъде звезда.“