„Гордост“ на Джудит Макнот

Джудит Макнот е американска писателка на бестселъри в жанра исторически и съвременен романс, и романтичен трилър. Създала е поджанра "регенски исторически романс".
Тя е една от първите авторки, които получават договори за публикуване на книги с твърди корици и в размер на милиони долари. За първи път влиза в списъците на бестселърите на „Ню Йорк Таймс” през 1988 г. и оттогава всеки неин роман е бестселър.


Повече за любвният роман „Гордост“ :


В блестящия и подмолен свят на могъщите корпорации Ник Синклер е суперзвезда. И не само заради уменията си в бизнеса. Сексапилната му усмивка покорява всички жени.

 

Само че Ник винаги ги държи на разстояние, защото способността му да обича е отнета, защото се бои отново да бъде предаден и наранен. За него представителките на нежния пол са само играчки. Поредната се нарича Лорън Данър - не ще и съмнение, че гордата красавица ще бъде следващото му лесно завоевание. Само че се случва нещо неочаквано.

 

Остроумието й и високият й дух го изумяват и против волята си той започва да се влюбва в нея.


Обаче Лорън е впримчена в мрежа от лъжи. Тайната й заплашва да унищожи крехкото доверие на Ник... и надеждите й за щастие с най-неустоимия и чаровен мъж, когото е срещала.