Print this page

Концерт спектакъла на Васил Петров "Синатра: Вегас" 2

На 12 ноември 2018г. от 20:00, зала 1 на НДК отново се преобразува в елитен джаз клуб за второто издание на спектакъла СИНАТРА:ВЕГАС. През декември 2017-та Васил Петров представи ексклузивен спектакъл с авторски аранжименти на вечните хитове на Франк Синатра, в компанията на Биг Бенда на Българското Национално Радио и съпроводен от сценични ефекти, кристален звук и картина, оригинална сценография и хореография, както и прекрасни изпълнения на специалните гости. Спектакълът предизвика фурор сред зрителите и това го нареди до най-запомнящите се събития през изминалата година!

Този ноември предстои още едно изключително шоу в стила на Лас Вегас от началото на 60-те години – микс от суинг, джаз и боса нова, допълнен от кордебалет в модерни сценични костюми в стила на прочутите „The Rockettes” и типичния за Вегас “Las Vegas Show Girls”, както и от осемнайсет членен Биг Бенд под диригентството на Антони Дончев. В СИНАТРА:ВЕГАС 2, както и в първия концерт-спектакъл през 2017, специален гост ще бъде блус и соул певецът и актьор Брус Джонсън (САЩ) и Орлин Павлов. Този път сценична партньорка на Петров ще е поп изпълнителката Михаела Филева! На сцената, освен като певци, те ще се представят и като танцьори, комедианти и актьори.

Режисьори са Алекс Борназ и Румен Григоров.
Хореограф на Кордебалета е Алекс Енева
Костюми Кремена Халваджиян

Билетите са в продажба на цени от 30, 40, 50, 60 и ВИП – 80 лева, в мрежата на Ticketportal Bulgaria и билетен център Национален дворец на културата - НДК.