Закуска на тревата под ритъма на музика- Узана Поляна Фест 2014

С музика, изкуство и приключения в природата от 18 до 20 юли 2014 г. Узана Поляна Фест 2014 ще предизвика промяната като забърка посетителите си в новата си концепция, която свързва личното развитие с нуждата от социална промяна.

 

Четвъртото поредно издание на зеления фестивал Узана Поляна Фест отново ще събере съмишленици на зелените идеи, представители на бизнеса, биопроизводители и творци в местността Узана край Габрово. Целта на фестивала е да предостави пространство за споделяне опита и идеите на организации, проекти и фирми, които работят в сферата на устойчивото развитие и управлението на околната среда. Стремежът на организаторите е да стимулират интелигентно отношение към ресурсите на страната ни в контекста на световните предизвикателства пред човечеството.

 

Тази година фестивалът ще надникне отвъд традиционните разбирания за еко и предначертаните граници за действие. Ще се зарови в новаторски теории и неизследвани територии, за да разшири кръгозора ни. Заедно с посетителите ще се търсят отговори на най-належащите въпроси относно устойчивото развитие и ролята на човека във взаимодействието “човек-природа”.

 

За музикалната програма на Узана Поляна Фест 2014 ще се погрижат гръцката ска/реге група BAILDSA и българските Мерудия, БОНБОК, Фънкараунд, VoxBox и Венци Благоев и приятели.

 

Фестивалът е насочен към предприемачи с отговорно отношение към природата, биопроизводители, потребители с осъзнато поведение към екологичните проблеми и промени в света, институции и организации, които се грижат за опазване на околната среда.