Топ мениджъри уважиха 7-мия рожден ден на списание и клуб Business Lady

28 септември 2017 г., София

На стилен коктейл в хотел Феста София, списание и клуб Business Lady отбеляза 7-мия си рожден ден. Тържеството събра елита на дамите в бизнеса, а водещите Силвестър Силвестров и Явор Ралинов превърнаха празника в незабравим купон. Организаторите впечатлиха с креативни бизнес и нетуъркинг изненади.

По случай празника, списание и клуб Business Lady получиха Поздравителен адрес от д.ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, която поднесе своите пожелания към г-н Даниел Димитров, създател на списание Business Lady, вдъхновил основаването и развитието на Business Lady Club. „Високо оценявам приноса Ви да мотивирате работещите жени - да вярват в себе си и да търсят нови хоризонти за личностно развитие, социално приобщаване и професионален напредък.” (цитат от Поздравителния адрес).

„Създаването и развитието на списание и клуб Бизнес лейди не беше никак лесна задача. Нямаше да се справя без моя екип, но най-вече нямаше да успеем без вашето доверие и ентусиазъм да градим себе си и своя професионален напредък заедно” – сподели г-н Димитров.

Моника Златева, изпълнителен директор на Business Lady Club представи новата визия и концепция на клуба – ВИП място за ВИП дами. Сред акцентите в актуализираната стратегия са засиленото медийно позициониране на клуба, прецизната селективност в избора на членове, непрестанното усъвършенстване като добавена стойност на членството и взаимопомощта между тях. Бяха представени новите нива на членство в Business Lady Club, съобразно различните възможности, които получават членовете - достъп до различни инициативи, медийни изяви и бизнес нетуъркинг.

Новият председател на Business Lady Club, г-жа Гена Събева поздрави гостите и представи своето виждане и перспективи за развитие на клуба. „Аз съм член на Бизнес лейди клуб от 3 години. Тук ме задържат не само контактите, не само професионалните разговори, но и приятелствата, които създадох и позитивните емоции от личните теми, които също засягаме на срещите на клуба. Така разбираме, че не сме сами в ежедневната борба да бъдем отдадени майки и успешни работещи жени” – добави г-жа Събева.

Забавни нетуъркинг игри предизвикаха дамите да излязат от зонтата на комфорта и обичайните си познанства и да създадат нови контакти: размяна на визитки за време, бързина при заявка за членство в клуба, изграждане на кули от визитки и други. Игрите разпалиха състезателния дух на присъстващите и провокираха нови идеи за различни инициативи. Победителите си тръгнаха с много подаръци – комплекти на швейцарската козметика SKIN CODE, елегантно бяло купажно вино от серията СОЛИ на винарска изба Едоардо Миролио, подаръци от дермокозметика Фарма Хиалурон, натурална дермокозметика Doliva и серумът за мигли Bonilash.

Даниела Иванова, член на Business Lady Club и заместник-председател на Сдружение „Успешни в България”, представи инициативата, която има за цел да покаже на българските деца, че успешната реализация в България е възможна.

Организаторите представиха на своите гости предстоящия календар със събития и активности на списание и клуб Business Lady за настоящата 2017 и идната 2018 година. На 21 ноември изданието ще проведе за четвърти път годишните си награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „ЗЛАТНО СЪРЦЕ”. През януари 2018 година предстои официално събитие за бизнеса, политиката и медиите, на което ще бъде представен Алманахът на успелите личности – ЛИДЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, който в момента се подготвя. Проектът цели да разкаже личните истории и пътя на развитие на успели личности в България - съвременен житейски учебник. През март идната година, списание Business Lady ще награди за седма поредна година дами от различни сектори на икономическия, политическия и културен живот на страната ни за техните постижения и добри практики в съответната област. „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” предстои през април 2018 година - награди, с фокус добрите бизнес практики, успешната индустрия в световен и локален мащаб.

В периода април-юни 2018 година, организаторите ще проведат единствената потребителска класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” за десета поредна година. Нейната уникалност се крие в това, че дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие. По повод 10-годишнината на инициативата ще бъде изготвена уникална и изключително ценна книга, а именно „МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА”. В нея ще бъдат описани маркетинговите стратегии на марките финалисти в класацията през годините. Те ще ни разкрият някои от тайните и подходите, които са използвали, за да достигнат до сърцата на потребителите и да се превърнат в любима марка. Реални случаи, разказани от Маркетинг екипите на най-успешните брандове на българския пазар. Учебник за добри практики по маркетинг, реклама и ПР, който се основава на реални и успешни подходи и стратегии.

За доброто настроение на гостите се погрижи талантливата певица Веси Бонева, която вдъхнови с авторските си песни Родината, Свързани и Senorita. Специални гости на празника бяха Виолина Маринова (главен изпълнителнен директор на Банка ДСК), арх. Богдана Панайотова (управител на „ЕН АР КОНСУЛТ” ЕООД и корица на последния брой на списание Business Lady), Добромира Манасиева (директор „Човешки ресурси” в Experian Bulgaria), Лилия Караманчева (генерален мениджър на Queisser Pharma Bulgaria), както телевизионната водеща и журналист Валентина Войкова. Винарска изба Едоардо Миролио поднесе на присъстващите своите уникални вина.


За допълнителна информация:
Даниела Илиева, +359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – Business Lady Club, Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014, 2015, 2016), Годишни награди „Компания на годината” (2014, 2015, 2016), Благотворителен бал за борба с рака на гърдата (2013, 2014), Социални кампании, Диамантено парти и др.