Звезди от света на бизнеса ще споделят визията си за бъдещето в „BUSINESS EXCELLENCE 2022”

Google също се включва в бизнес събитието на годината

На 21 март 2019 г., в хотел Маринела, зала EFE ще се проведе ТОП бизнес събитието „BUSINESS EXCELLENCE 2022” и Годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”. Организатор на инициативата е групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady. Нетрадиционен подход към бизнеса, провокиращи и вдъхновяващи истории от световни и български лидери в различни области на бизнеса. Как да постигнем бизнес превъзходство и отлични икономически постижения, преминавайки през залагане на правилната стратегия, към новите модели на управление, професиите на бъдещето, спецификите на различните поколения потребители и новият свят на комуникациите и маркетинга. Дигитализацията на бизнеса ще разкрие нов свят на роботика, изкуствен интелект, Internet of things, Blockchain и Кибер сигурност.

Изключителната Спиридула Дракопулу от Google ще дойде в България специално, за да разкаже повече за новите подходи в маркетинга.

Участие като говорители в събитието ще вземат световни и български специалисти в различни области на бизнеса и икономиката, ето някои от тях:


- Пламен Петров, Управляващ партньор в Екуинокс Партнърс ООД.
- Том Куигли, Собственик и Главен маркетинг директор, QuigleyMedia;
- Георги Александров, Country Managing Director at Oracle Bulgaria;
- Стийв Кейл, Управител на MariaDB Corporation;
- Ивайло Славов, СЕО Bulpros;
- Петър Бънков, Global Business Services Head, Experian;
- Даниела Бадалута, Президент и основател на RECREX, Учредител Национално Бюро за Разследване и Борба със Застрахователните Измами в България;
- Дарина Стоянова, Изпълнителен директор на „Престиж - 96“ АД;
- Лилия Стоянов, Главен изпълнителен директор и бизнес ангел в Transformify;
- Христо Христов, Президент на IAB България, главен изпълнителен директор на Netinfo;
- Наталия Футекова, Управляващ партньор на ERP.BG;
- Детелина Смилкова, Вицепрезидент на ВУЗФ;
- Илияна Търнина, HR & Management professional;
- Милена Хаджииванова, основател и управител на консултантска компания Ейч Вижън;
- Анета Савова, собственик на консултантска компания Успешни жени и други.

Панели:


• Залагане на правилната стратегия и оптимизация на процесите (Strategy and Operations)
• Нови управленски подходи (Management)
• Кои човешки качества ще са най-ценни в бъдеще (Human Resourses)
• Развитието на технологиите и мястото им в бизнеса (IT)
• Маркетинг, служещ на клиента (Marketing)

ТОП бизнес събитието за настоящи и бъдещи мениджъри е прекрасна възможност да организирате фирменото си обучение и тийм билдинг в едно, като дойдете на 21 март и станете част от Business Excellence.
Във време, когато светът и всичко в него се развиват изключително бързо, бизнесът трябва да прилага практики, които са с поглед поне 3 години напред. Да инвестираме в хората и в лидерския потенциал или в Изкуствен интелект и в IoT? Кое ще се окаже конкурентното предимство (competitive advantage) за организацията и то ли е пътят към успеха във време на подем?

За повече информация и регистрация посетете: www.companyoftheyear.eu.

Вече пета поредна година годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” отличават най-добрите компании в различните индустрии, като дават гласност на постиженията им и фокусират общественото внимание върху иновативните и успешни модели на управление. Наградите се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; индивидуален клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие; корпоративна социална отговорност; позитивен обществен имидж и други. Сред категориите тази година са ФИНАНСОВ СЕКТОР, СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА, МЕДИИ, ИНДУСТРИЯ, БАНКИ, БИЗНЕС И МЕНИДЖМЪНТ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ, ФАРМАЦИЯ и други.

Партньори на тазгодишното издание са: ТВ Европа, радио Витоша, радио Фокус, информационна агенция Фокус, информационна агенция Кросс, QuigleyMedia, интернет порталите Vesti.bg, Sinoptijk.bg, Mail.BG, Radar.BG, b2bmedia, Manifesto.BG, Flashnews.bg, J Point,

---------------------------------------------------------
За повече информация: Даниела Илиева, 0884 060 940, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.