Д-р Бо: На никой не му пука колко велик е продукта ви! Но всички се интересуват как ще направи живота им по-добър!

17.05.2019 г., Вероника Илиева


„Най-честата грешка, която правят маркетолозите, е да описват колко велик е продукта им. Но на клиента не му пука за това. Клиентът се интересува как продуктът/услугата ще направи живота им по-добър.” – каза д-р Богомил Стоев (д-р Бо) пред членовете и гостите на срещата на Бизнес Лейди Клуб на 16.05.2019 г.


Темата на срещата беше: „Онлайн продажби през Фейсбук”, и според него единствената цел, която трябва да има рекламата във Фейсбук не е да продава, а да изкара потребителя оттам и да го заведе на продуктовата страница, която вече има за цел да продаде.


Във вдъхновяваща презентация през личната си история на грешки и успехи, д-р Бо даде практически съвети за ефективни техники за увеличаване на продажбите чрез реклама във Фейсбук и с т.нар. sales funnel и advertorials, за които подробна информация има в наскоро излезлия бестселър „Мисия онлайн бизнес”, чиито автори са DR. BO (Богомил Стоев) и VELIZAR V (Велизар Величков).


В презентацията си „От 0 до 800,000 долара в САЩ с Facebook реклама и един единствен продукт” Богомил Стоев говори: Как да започнем в напълно непознат пазар?; Как да изградим успешно своята маркетингова фуния?; Как да даваме стойност, но и да продаваме?.


Той даде практически ползи за присъстващите във възможността да се откроим от конкуренцията, начин да достигнем до повече хора, да продаваме услуги и продукти без да бъдем досадни, да привлечем вниманието към нашия бранд и интелигентен начин за увеличаване на продажбите.


Богомил Стоев (Dr. Bo) е по професия зъболекар - завършил МУ – София, с десетки статии и видеа по теми свързани с онлайн маркетинга. Той е лектор на първата Фейсбук конференция в България и има над 12 години опит в онлайн бизнеса основно в САЩ и над 6 години опит във Фейсбук рекламата. Повече от 4 години продава успешно онлайн в САЩ и е консултант на множество успешни предприемачи и бизнеси в САЩ и България. Богомил Стоев е един от създателите на номер 1 курс за създаване на онлайн бизнес на българския пазар – „Първи 1000 лв онлайн”, съавтор е на бестселъра Мисия онлайн бизнес и един от създателите на най-голямата конференция за онлайн бизнес в България - Онлайн Бизнес Конференция 2019.


Председателят на Бизнес Лейди Клуб Мила Захариева обяви новините за предстоящите събития на Бизнес Лейди.


Мастърмайнд сесиите за тази пролет приключиха, ще има отново наесен.


Остават 3 срещи на Бизнес Лейди Клуб за този сезон – на 30.05.2019 г. от 19 ч. и на 13.06.2019 г. тема: Петте фатални грешки спиращи успешните презентации, по която ще говори основателят на презентационна агенция 356labs Борис Христов. Последната среща за този сезон на клуба ще е на 27.06.2019 г.


Годишните награди Бизнес Лейди’18 с дневна конференция Бизнес Лейди Екселънс е с нова дата 12.06.2019 г., ще се състои в хотел Маринела, зала София. В наградите ще бъдат отличени бизнес дамите с най-добри практики през 2018. А през деня на голямата сцена дами на лидерски позиции от страната и чужбина ще говорят за това, че жените са новото нормално в бизнеса, на която ще бъде поставен въпроса „Възможна ли е мисията изключителни в бизнеса и в семейството?”.

В края на месеца очаквайте и новия брой на списание Бизнес Лейди.

През юни ще тече гласуването за единствената потребителска класацията Любима марка и тази година за първи път с наградите за любимите марка ще бъдат връчени и награди БРАНД МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА на финала на конференцията Бранд толк на 11.07.2019 г., на която маркетингови експерти ще споделят какъв е пътят една марка да стане любима.

Представянето на всички присъстващи в 30 сек. даде възможност в нетуъркинг частта за създаване на нови познанства и бизнес контакти. А гостите имаха възможност да дегустират българското шампанско от 3 сорта бели вина с вкус на ягода KOKS.

За повече информация за Business Lady Club се свържете с Верoника Илиева на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и 0898 26 06 53.