Кейт Мидълтън – живот под лупа

Кейт Мидълтън е от известните жени, които задължително трябва да се придържат към добрия външен вид. Херцогинята на Кеймбридж прави добро впечатление не само с винаги перфектната си визия и стил, но и със страхотната си форма. Тя успя да отслабне много бързо за своята сватба, както и след раждането на сина си.


Остава мистерия каква точно диета е спазвала Кейт Мидълтън, за да постигне тези впечатляващи резултати. Новият хранителен план на херцогинята обаче е известен. В името на по-добре изглеждащото тяло и по-сияйната кожа, Кейт залага на суровите храни.


Според Daily Mail съпругата на принц Уилям спазва диета само със сурови храни, която обещава блестяща кожа, по-здрава коса и по-здрави нокти. Някои от храните, включващи се в този хранителен режим, са: годжи бери плодове, гаспачо, салата от диня, бадемово мляко и табули.


Заслужава ли си и вие да последвате примера на Кейт Мидълтън? Според специалистите все още няма научни доказателства, че суровите храни са по-полезни, отколкото обработените (по здравословен начин, например на пара). Донякъде добрите резултати на този тип хранене се дължат на факта, че човек не консумира никакви нездравословни храни.


С други думи всеки режим, който не включва преработени храни, богати на захар или други прости въглехидрати, ще се отрази добре на вашата кожа, коса и талия. Освен това някои хранителни вещества, като ликопена например, се абсорбират по-добре от тялото, след като са били изложени на топлина.