Риана ще живее в бетонен дворец

Преди три месеца Риана обяви за продажба своето имение Pacific Palisades за „скромната“ сума от 15 милиона долара.


Новият дом на певицата ще бъде бетонен дворец със седем спални в Холивуд Хилс. Звездата обаче няма да купи имота, струващ 7 милиона долара, а само ще го наеме. 26-годишната поп дива ще обитава „Крепостта“, която е съставена главно от бетон и стомана.


Според Prive Luxury Rentals новият дом на Риана е проектиран от Дейвид Лорънс Грей. Освен с билярдна зала, луксозното жилище е снабдено и с най-съвременната професионална диджей система за озвучаване и осветление.


Бетонният дворец е разположен на върха на Sunset Plaza Drive и разполага с осем бани, гурме кухня с дизайн на Порше, киностая и отделна къща за гости с две спални.


В двора на имота има градина с езеро. Дори кристалният полилей обаче не може да прикрие стените и таваните на дома, които са като на затвор и придават студенина на интериора. За 60 000 долара на месец Риана ще може да се радва на страхотна гледка към града и Тихия океан. Жилището разполага още с голям басейн и 12-местно джакузи.


Певицата, която има състояние от 90 милиона долара, притежава недвижими имоти в Ню Йорк и в родния си град в Барбадос. Въпреки това те не ѝ пречат да се радва на нов дом в Холивуд Хилс.