Горещата Шакира обра горещите овации във „Фейсбук“

Официалната страница на Шакира във Facebook надхвърли 100 000 000 харесвания.

 

Сексапилната поп звезда Шакира стана най-популярната личност във Фейсбук. Тя спечели масовия интерес със своя снимка, която озаглави „На Маракана часове преди финала". С нея, певицата събра 100 милиона харесвания на страницата си.

 

За първи път личен профил в социалната мрежа е бил харесан от хора, чийто брой достига деветцифрено число, което прави латино дивата „най-харесваната личност в света“.

 

Ако всички над 100 милиона души, „лайкнали“ Шакира във Facebook, се хванат за ръце, ще могат да обиколят Земята 4 пъти. Наистина впечатляващо!

 

Колумбийката не пропусна да благодари на своите фенове за постигнатия рекорд и публикува специално видео обръщение, което завършва с въздушна целувка. Така че, ако сте от феновете на Шакира, чувствайте се поздравени и целунати от нея.

 

Живеещата в Испания 37-годишна колумбийка благодари на почитателите си и написа в страницата си, че социалните мрежи, и по-точно Фейсбук, сближават изпълнителите с публиката. Шакира бе поздравена и от създателя на Фейсбук Марк Зукърбърг, който написа в страницата си: "Поразително постижение за поразителен човек".