Усмивката-ключ към щастието според Джулия Робъртс

Актрисата Джулия Робъртс, която в момента е на 46 години, заяви, че последните 16 години от живота й са били най-добрите.


"На 30-тия ми рожден ден с мен бяха всички хора, които обичам и уважавам в света. Бях развълнувана толкова много, че се разделям със своята младост", сподели актрисата.


"Оттогава животът ми е блаженство. Ако знаех, че след 30 ще бъде толкова забавно, щях да го направя още на 22 години", шегува се звездата.


Робъртс изобщо не се притеснява от остаряването. Вместо това иска да се съсредоточи върху кариерата си. "Щастието има различни форми. Можете да ви сполети и по-възрастни, по-интелигентни, тогава може да имате повече стойностни приятели или да цените живота повече. Работя усилено на снимачната площадка и у дома като майка. Не броя годините си. Всички остаряваме", сподели актрисата.


Тя смята, че оптимизмът и чувството за хумор са ключът към добрия външен вид на жената.


Хубавата жена даде интервю, в което сподели, че изглежда много по-блестящо, когато изпитва задоволство от личния си живот. Тя също настоя, че в момента се чувства по-добре от всякога, тъй като се наслаждава на живота с Дани Моудър и близнаците Файниъс и Хейзъл.


"Мисля, че оптимизмът и чувството за хумор играят своята роля. Но щастието е нещо, което човек култивира. Веднъж открие ли го, започва да изглежда красив", отбеляза тя.

Djuliq-Roberts1Djuliq-Roberts2