Венеция ще бъде мястото,където Джордж Клуни ще се врече във вярност

Актьорът и адвокатката по човешките права Амал Аламудин, които се сгодиха през април, ще се венчаят във Венеция, Италия през септември и се отказали да организират сватбата в имението на Клуни на брега на езерото Комо, защото сметнали, че не е достатъчно уединено.

 

Джордж Клуни избра място за сватбата

 

"Джордж и Амал искат да се оженят в Италия, но се нуждаят от място, което предлага на тях и на гостите им уединение", разкри запознат източник пред в. "Ню Йорк Пост".

 

Джордж, който не искал да създава неудобство на съседите си на езерото Комо с вниманието към сватбата си, и Амал били видени да вечерят във Венеция преди няколко седмици, след като обиколили няколко сватбени обекта.

 

Двойката посетила венецианския ресторант Да Иво заедно с бодигарда на 53-годишния актьор и неговата приятелка и се насладили на традиционни италиански ястия и напитки. На следващата сутрин те отлетели от летището във Венеция с хеликоптер.

 

Преди време се твърдеше, че Джордж и Амал смятали да се оженят в двореца Хайклиър, където е сниман сериалът "Имението Даунтън", но в крайна сметка променили решението си, след като адвокатката научила, че бившата британска моделка Кейти Прайс се венчала там с първия си съпруг Питър Андре през 2006 г.

 

Амал не знае много за звездите. Но е добре осведомена коя е Кейти Прайс и не искаше големият й ден да се свързва с подобен род медийни циркове.