Конкурсът Мис Америка 2015 спечели рускиня от Ню Йорк – Кира Казанцев

Етническата рускиня Кира Казанцев е новата Мис Америка. За трета поредна година най-красивата американка е от щата Ню Йорк.

 

23-годишната дъщеря на руски имигранти грабна короната на церемонията в Атлантик Сити от своята предшественичка Нина Давулури.

 

По време на конкурса "Мис Америка 2015" Казанцев изпя хита на Фаръл Уилямс "Happy", седнала с кръстосани крака на сцената.

 

Тя посочи сексуалното насилие във въоръжените сили на САЩ като проблема, по който иска американските жени сенатори да окажат натиск върху своите колеги мъже да предприемат действия.
Запитана дали се стреми към политическа кариера, тя отвръща: "Интересувам се най-вече от международен бизнес и от правата на жените по света". Кира комбинира артистични умения с влечение към сериозни науки, описват я близките й. Тя е пяла парчето на Лейди Гага Poker face на шоу за таланти в университета й през 2010 г. Също така успешно е разисквала обществени теми на дебат, организирано от учебното заведение.

 

Сега Кира ще учи право в университета Fordham.

 

В колежа обаче имала връзка с някакъв младеж, който я тормозел. Затова Кира се брои за една от преживелите домашно насилие.

 

Кира казва, че целта в живота й е винаги да остане вярна на себе си. Неслучайно е почитателка на романите на Джейн Остин. Споделя, че открай време е мечтала да живее в Ню Йорк и скоро се заселила в Манхатън.Копирано от standartnews.com