Вицепремиерът Бобева открива Коледен бал в помощ на отец Иван

Събитието ще се състои на 18 декември в хотел Хилтън

Зам. министър-председателят по икономическото развитие Даниела Бобева ще открие благотворителния Коледен бал в подкрепа на отец Иван и приюта в Нови хан, дал подслон и храна на над 200 бездомни майки и деца. Събитието, организирано от Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България, ще се състои на 18декември (сряда) в хотел Хилтън. 
Гостите  ще бъдат приветствани и от г-жа Марияна Печиян, председател Клуба на жените предприемачи и мениджъри. 
Фолклорната певица  Поли Паскова, джаззвездите Боряна Баташова и Деси Тенекеджиева ще пеят благотворително на бала.  
Водещи на събитието са БНТ-легендата Петър Вучков и журналистката Патриция Кирилова. В книгата на Патриция "Да свалим маските" OTEC IVANедин от героите е отец Иван - даден като антипод на безбройните измислени "герои" в страната ни. Журналистката бе инициатор и за връчването на почетната награда Велик Българин на отеца през март т.г.
Художниците Моно Петра и Гергана Владова, бижутери и други творци също се включват в благотворителния търг и томбола на събитието, на което ще присъства отец Иван с малчугани от приюта. "Най-неотложна нужда имаме от палети за огрев, дърва, консерви – местни, пастет, зелен боб, грах, гювеч, компоти, конфитюри, колбаси, кашкавал, сирене.  Може детски дрехи, пелени, памперси, мокри кърпи, запазени обувки за децата", споделя отецът.  Партньори на бала са Бизнес Лейди клуб, сп. Бизнес Лейди и ВИП Комюникейшън.


Може да заявите вашето участие на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.