Дъщерята на Христо Строичков - Мика и Хубавата Елена, застанаха сред бляскавите редици на Dancing Stars, броени часове преди старта на предаването

Продуцентите ни позволиха да „надникнем зад кулисите” и ни направиха свидетели на бляскавия свят на най-популярните и обичани български звезди, изпълнен с трескава подготовка и тренировки преди старта на Dancing Stars утре, 11 март, от 20.00 часа по Нова.

 

Освен на резултата на усилените тренировки на участниците, зрителите на Нова ще могат да се насладят и на изцяло новата ефектна визия на Dancing Stars. За първи път у нас за шоуто е изградена двуетажна сцена – трета по големина в света след Dancing Stars в САЩ и Вликобритания и единствената двуетажна сцена на Dancing Stars в Източна Европа. Декорът на шоуто е четири сетов, а бляскава атмосфера се допълва и от ефектния мултимедиен дансинг. За първи път зрителите ще имат възможността да проследяват всяка една емоция на участниците. За целта продуцентите са изградили 5-метров бекстейдж и бляскава гримьорна, като всички елементи изпълват впечатляващите над 1000 кв.м. площ на балната зала.

 

Неуморната Алекс Сърчаджиева, която с удоволствие разведе представителите на медиите из лъскавите дебри и тайни кътчета на шоуто, изненада чаровната Маги Желязкова в достойната за холувудски величия громьорна. Маги разкри, че част от ролята й на ко-водеща ще бъде да проследява емоциите и настроението на участниците буквално секунди преди да излязат на сцената, да им дава кураж и да съпреживява техните вълнения. За първи път в ефир, зрителите ще станат свидетели как гримьорите поставят финални щрихи – грим и коса на звездите, минути преди да стъпят на най-ефектния дансинг.

 

Зад цялата пищност и разкош на най-обичаното танцувално шоу стоят повече от 6 000 часа усилени тренировки на участниците, а екип от над 100 човека се грижи за безупречния процес.

 

На събитието бяха изненадани по време на тренировка и Елена, Нели, Мика, Ути, Енчо, Мариан, Антон, ВенЗи, Михаела - облечени в спортни екипи и под зоркия поглед на Илиана Раева и Алфредо Торес. Утре вечер, от 20.00 ч., към журито ще се присъединят и Христо Мутафчиев, който ще се завърне от турне, както и наскоро станалата майка – Галена Великова.

 

Какви още изненади и бляскави детайли ще съпътстват най-ярките звезди на България по пътя им към танцувалния триумф, ще разберем след броени часове, на 11 март, вторник, от 20.00ч. в ефира на Нова.