Предстои танцов двубой между фигуристка и певица- „Денсинг стар“

Трима победители - така отреди вотът на съдиите класацията тази вечер - финалната в Dancing Stars. Единствено вотът на петия член на журито - зрителите, определи двете двойки-финалисти на Dancing Stars, достойни за финалната титла Крал и Кралица на най-бляскавото шоу в българския ефир. И техните имена са Михаела Филева и Албена Денкова.

 

Бронзът отиде при Дарин и Ани, за които третото достойно място е тяхната победа.

 

„Научих тялото си да се движи в ритъм, благодаря на целия екип на Dancing Stars". С тези думи Дарин определи своето участие в най-бляскавото танцувално шоу в българския ефир.
6 елиминации за най-бързите крака в Dancing Stars. Въпреки трудностите, той достигна до финала, благодарение на много труд и упоритост. Днес първият танц на Дарин и Ани ги върна към самото начало, а именно куикстеп.

 

„Абсолютно състезателен танц, не се уморих да повтарям колко си талантлив", не сдържа похвалите си Илиана. Второто им изпълнение отново им донесе максималните 40 точки, а вечният хит на краля на попа Майкъл Джексън със Smooth Criminal ги доближи още до титлата Крал и Кралица на Dancing Stars 2014.

 

„Доказа, че си единственият актьор в България, който танцува по-добре от мен", коментира Христо Мутафчиев.

 

Двете финалистки - Албена и Михаела ще се борят за титлата Крал и Кралица на Dancing Stars 2014 в четвъртък, 5 юни, от 20:00 ч. по Нова ТВ.