Христо Стоичков показа актьорски заложби в музикален клип за Световното първенство по футбол

Eто, че остава само броени дни до най-важното спортно събитие на платената — Световното първенство по футбол в Бразилия. Само дни ни делят от невероятни футболни двубои, които ще зарадват милиони фенове и ще определят кой отбор ще направи държавата си световен шампион по футбол.


Световното тази година предизвика доста противоречиви отзиви. Докато едни се радваха безкрайно, че Рио ще приюти фенове и спортисти, то други побързаха да припомнят, че милионите, които ще бъдат хвърлени по форума са с една идея по-безсмислени, когато само на метри от стадионите хиляди ще гладуват.


Това обаче, далеч не спира FIFA да промотира предстоящото и събитие и доказателство за това е новото видео към песента на Дженифър Лопез и Рики Мартин към песента им La adrenalina del Mundial llego. То е едно от музикалните изпълнения, които ще съпътстват тазгодишния мондиал и ще забавляват многобройните фенове.


Любопитна подробност е, че във видеото може да видите и български представител. Това е Христо Стоичков, които живее в Маями и се изявява като коментатор за мексиканска телевизия. Очаква се носителят на "Златната топка" да бъде сред лицата на Световното в Бразилия, което стартира на 12 юни 2014 година.


Видеото провокира дъщерята на Стоичков, Мика да го коментира в социалната мрежа Facebook, заявявайки: "Ей това е клип с класа! Те наистина изглеждат "видимо доволни"!".Стоичков също не остана без коментар и сподели: "Стана голям купон, Джей Ло и Рики са страшни веселяци и си изкарахме страхотно".


Ето и самото видео, което ясно показва, че и купонджийския дух във футболистите не умира, дори и след като приключат с активната си кариера. Песента също не е за подценяване и определено ще се превърне в световен хит.