Спасете връзката си избягвайки рутината

Независимо от това колко пламенно и страстно е започнала връзката ти, тя неминуемо ще върви както нагоре, така и надолу. От вас обаче зависи посоката на вятъра. Ако се оставите на течението нищо чудно да стигнете до дъното или по-точно раздяла. Ето няколко съвета връзката ви да върви успешно нагоре:

 

1.Използвайте въображението, бъдете забавни, но сплотени. Битовизмите в ежедневието могат да дадат отрицателен заряд на една връзка.


Плащането на сметките, пускането на пералнята, почистването на вашето жилище, са все неща, които се правят по един и същ начин задължително и могат да се окажат камъчета на раздора в любовните отношения.. Затова, направи скучното забавно. Вместо да си разделяте задълженията, правете нещата заедно. Пуснете си силно любима музика и почистете заедно, обсъждайте сметките за плащане заедно, пазарувайте заедно! Така ще имате причина и да се чувате по-често докато сте на работа (нещо особено важно, ако не сте го правили напоследък).

 

2.Намерете си хоби, спортувайте заедно, пътувайте. За да се разчупи рутината, трябва да се правят промени.


2За много хора те са стрес фактор, но понякога точно това е липсващото нещо в една връзка. И не говорим за големи промени като смяна на работа или дом. Достатъчно е да си намерите ново хоби или да смените ресторанта, в който ходите. Колкото повече нови неща опитвате заедно, за толкова повече нови неща ще може да си говорите.

 

3.Бъдете непредвидими, изненадвайте се, дразнете се (умерено), предизвиквайте се. С развитието на една връзка, нещата като срещи, вечеря на свещи, първи изчезват.


Така и двамата сякаш спират да се стараят и да обръщат внимание един на друг. В резултат се получава рутина и свикване с правенето само на най-задължителните неща. Още за тази седмица планирай време само за вас двамата. Направи го голямо и запомнящо се. Ходете на масажи заедно или пък на джакузи. Без значение дали сте навън, или у дома, направете нощта да изглежда така че, все едно сте в началото на връзката си.

 

3 4