За една нощ или завинаги – как да го познаете

Нека бъдем честни – в днешно време на една необвързана жена не ѝ е никак трудно да си намери мъж за секс, но ѝ е доста по-трудно да открие човек, с когото да сподели живота си. Намирането на мъж за една нощ е фасулска работа, но намирането на мъж за сериозна връзка си е истинско предизвикателство.


Как обаче да прецените дали мъжът, с когото смятате да си легнете, може да бъде ваш партньор само за една нощ или отношенията ви имат потенциал за много повече? Най-добре е да бъдете предпазливи и да се доверите на интуицията си.


Ето и няколко съвета в тази насока:

 

1. Ако той е сладък, но не е точно ваш тип, прекарайте с него само една нощ.


Има много красиви и горещи мъже по света, но една голяма част от тях са подходящи само за забавления между чаршафите. Ако сте си намерили някой, който изглежда супер и го бива в леглото, но с когото не можете да проведете и кратък нормален разговор, просто няма смисъл да се надявате на нещо повече от секс.

 

2. Ако той ви кара да се смеете, без дори да се старае, значи е мъж, с когото си заслужава да споделите живота си.


Ако един мъж ви кара да се смеете, значи той ви кара да се чувствате добре и наистина комфортно в компанията му. Това е едно перфектно качество в дългосрочен план. Мъжете с чувство за хумор са наистина находка, за която си заслужава да се стараете и борите.

 

3. Ако мисълта за мъжа не ви кара да се усмихвате, той е подходящ само за една нощ.


Когато човек е на път да се влюби, само мисълта за обекта на желанията му е достатъчна, за да предизвика усмивката му. Ако обаче въпросният мъж не предизвиква такива положителни емоции у вас, значи той е идеален само за компания в леглото ви.

 

4. Ако не усещате никаква химия между вас, не се задържайте с този мъж.


Ако между вас и въпросният мъж няма флуиди, а и физическото привличане не е особено силно (поне от ваша страна), тогава няма смисъл да се надявате на продължение на секса за една нощ. Дори този мъж да е свестен и готин, едва ли нещата в леглото ще се променят към по-добро в бъдеще. Химията или я има, или я няма.

 

5. Ако мъжът слуша повече, отколкото говори, може да сте срещнала идеалния си партньор.


Мъжете са в състояние да слушат хипнотизирано само жените, които наистина ги вълнуват емоционално. Ако този мъж попива всяка дума, която излиза от устата ви, той очевидно е доста привлечен от вас, не само физически, но и ментално. Ако той е очарован от ума и разсъжденията ви, определено си струва да се опитате да създадете връзка с него.