Гримът – колоритност, прикритие и промяна

Следвай настроението си като правиш ежедневния или вечерния си грим. Излъчването е супер важно, ако днес не си в настроение сложи естествен грим (фон дю тен, спирала, бронзова пудра, подчертай веждите, миглите), ако ти е весело, закачливо сложи малко по-предизвикателен грим (очна линия, черен молив,зелен молив), ако ти е лигаво ,забавно сложи повече гланц за устни. В рутината слагаме един и същ грим всеки ден и като се обърнем назад сме го правили сезон след сезон, а като се погледнем отстрани изглеждаме старомодно. Защо сменяме гардероба си, а грима остава същия с годините?!

 

Много жени не се гримират. Повечето смятат, че гримът е за лигавите, суетните ,самовлюбените или пък за грозните. Суета-да, но всичко останало са предразсъдъци. Та нали това ни е предимството пред мъжете, можем да се направим красиви, истински красиви дори да нямаме най-хубавата кожа, или пък най-дългите мигли, или пък най-сочните устни. Защо да не заличим подпухналите очи след тежка вечер и забава. Целият свят ли трябва да знае, че не сте спали?!

 

Не пропускай ежедневния грим, дори само един фон дю тен и спирала да сложиш, ще се чувстваш много по-добре. Точно това е красивото ти аз, за което говоря във въпроса по-горе. Всяко лице може да стане красиво, страстно и лъчезарно ако експериментираш с продукти, марки, дори със собственото си излъчване можеш да експериментираш! И не забравяйте –усмивка и увереност!