Стратата нова мода – дънковият гащеризон

Деним или дънковите гащеризони бяха популярни през 90-те години на миналия век и за някои хора те може би изглеждат все още твърде ретро. Както знаем обаче добре забравеното старо е модерното ново, така че не е изненада, че през последните два сезона дънковите гащеризони отново си пробиват път към актуалните тенденции.

 

Голяма заслуга за това имат марки като Balmain и DKNY. Явно все по-често ще виждаме отново жени, облечени в дънков гащеризон, без обаче това да ни връща назад във времето.

 

Ако вие имате желание да се възползвате от новата тенденция, ето няколко съвета как може да носите тази дреха и едновременно да изглеждате в крак с новата мода:

 

1. Съчетайте дънковия гащеризон с подходящи аксесоари. Бъдете дръзки и сложете каубойска шапка, както и връхно яке, което да си подхожда. Тази комбинация е много подходяща за есента или някоя хладна лятна нощ. Може да добавите едно-две бижута за още по-изразителна визия.

 

2. Заложете на семплия стил. Изберете си дънков гащеризон, който е слим и с непретенциозен дизайн. По този начин ще може да го обличате по всяко време през деня. Лесно може да го съчетаете с изчистена тениска и ниски обувки.

 

3. Дънков гащеризон и дантелен топ. Макар че за някои тази комбинация може да се стори необичайна – именно в това е нейният чар. Денимът е по-скоро груба и ежедневна материя, докато с дантелата може да подчертаете своята женствена същност. Не се страхувайте да експериментирате!

 

4. Заменете денима с кожа. Дънковият гащеризон е класика, но днес неговата характерна форма може да бъде намерена в различни материи. Една от тях е кожата. По този начин ще се откроите и ще носите по-различна дреха с характерния класически стил на гащеризона.

 

5. Дънков гащеризон и високи токчета. Високите токчета определено са супер секси акцент, който ще бъде напълно достатъчен, за да завърши вашата визия.

 

6. Заложете на различната дължина. Не е задължително дънковият гащеризон да бъде винаги дълъг. Напротив – може да експериментирате с дължината и да изберете такава, каквато най-много приляга на вашата фигура.