Заложете на нежната визия с румени бузки

В днешно време стандартите за красота се променят със скоростта на светлината и е наистина трудно човек да следва модните писъци. Това важи с пълна сила и за грима. Тенденциите в тази област съвсем не правят изключение и се изменят всеки сезон.

 

Разбира се, щом става въпрос за грим, грешките, които могат да бъдат допуснати, са безкрайно много и крайният резултат често може да бъде комичен. Затова най-добре се запознайте с актуалните тенденции и не рискувайте с твърде екстравагантни цветови комбинации.

 

Плътни вежди

 

Тази мода е по кориците на лъскавите списания вече втори сезон и по нищо не личи скоро да отмине. Ако не сте надарени по природа с гъсти и плътни вежди, съвсем не е късно да си отгледате, при това в домашни условия.

 

Продуктите, които ще ви помогнат в това начинание, са достъпни и могат да бъдат открити във всяка аптека. Имате нужда от кокосово масло, ампуливитамин Е и гел от алое вера, които да редувате през няколко дни.

 

За да постигнете изящни арки над очите си посредством грим, професионалните гримьори съветват да не се доверявате изцяло на молива за вежди. Ако имате празни пространства между косъмчетата, най-добре ги запълнете със специални сенки за вежди, а за финал запечатайте с прозрачна пудра за лице.

 

Румени бузки

 

За разлика от есента, когато бяха актуални силно изразените бронзирани скули, през зимата заложете на по-момичешка и нежна визия. На мода са розовите ружове, които придават сияен и свеж вид на кожата. Не пропускайте фон дьо тена, тъй като без подобаваща основа, розовите нюанси ще изкарат на показ всички малки несъвършенства по кожата.

 

Матови устни

 

Забравете за бляскавите гланцове! Вместо тях посягайте по-често към хидратиращите балсами и матовите червила в естествени нюанси. За да направите устните си съблазнително сочни, не пропускайте и редовната ексфолиация. Почистването на повърхностния слой мъртви клетки може да стане както със специален скраб за устни, така и с обикновена захар.