Print this page

С кои марки да поглезим нежните си крака - сандали пролет/лято 2015

Колекциите на световните дизайнери от сезон пролет/лято 2015.

 

Нов сезон, нов чифт обувки или няколко добавени в личната ни колекция. Преди да тръгнем на шопинг е важно да сме прегледали модните тенденции, които диктуват световните дизайнери.Това ще направим в този пост и ще се ориентираме какво ни харесва в новите модни трендове при обувките.

 

В сезон пролет/лято първото нещо, което избираме след като се събудим и по него правим визията си за деня са сандалите. Обичаме сандали, кои не ги обича?

 

1.Влюбени сме в сандалите на 3.1 Phillip Lim. Чехлите с токчета със сигурност ще се превърнат в тренд тази пролет.

 

2.Колекцията на Alexander Wang за сезон пролет/лято 2015 е вдъхновена от култовите модели спортни обувки на Nike и Adidas. Това вдъхновение се пренася и върху дизайна на сандалите в колекцията.

 

3.Към любимия ни телесен цвят за сандали добавяме и пастелно синьо, тотален хит за сезон пролет/лято 2015. Откриваме го и в колекцията на Altuzarra.

 

4.Balmain с уникални сандали в сезон пролет/лято 2015.

 

5.Цветни маратонки и сандали откриваме в колекцията на Burberry Prorsum. Този модел сандали също е топ тренд.

 

6.Златното е част от тенденции при обувките. Откриваме го и в колекцията на Chanel пролет/лято 2015. Ботуши за пролетта и лятото? Да, защо не, особено ако са в ярки цветове или пък в морско синьо и бяло.

 

7.Вдъхновени от бохо стила са сандалите на Chloe. Ниските сандали с връзки са част от модните тенденции при обувките на сезон пролет/лято 2015.

 

8.Една от най-интересните колекции за нас в сезон пролет/лято 2015 е тази на Fendi. Сандалите са с уникален дизайн. Колекцията е посветена на младостта и деним е използван за пръв път в историята на бранда.

 

9.Колекцията на Givenchy е определена от модните критици като най-секси колекцията на сезон пролет/лято 2015. Основната причина според нас са страхотните чизми с изрязани пръсти в нея.

 

10.Едни от най-елегантните обувки, които сме виждали напоследък са белите обувки на Lanvin. В колекцията на бранда откриваме и ниски сандали, змийски принт, който също ще е много популярен в пролетния

моден сезон и златни сандали.

 

11.След Fendi друг любим дизайн на обувки е този на Mui Mui.

 

12.Ralph Lauren потвърждава нашите прогнози за модните тенденции като предлага златни сандали, змийски принт и сандали с връзки.

 

13.Моделът сандали, в който сме влюбени този сезон е на Roland Mouret. Дизайнът е страхотен и цветовете също.

 

14.Колекцията на Valentino е вдъхновена от морското дъно. Върху прекрасния модел сандали с връзки откриваме златни морски създания.