Колекция „Silver Premium“ на Invoke – изкуството на високия клас бижута

Открийте неповторими и изтънчени бижута с красота, неподвластна на времето в лицето на колекцията нa Invoke „Silver Premium“. Големият набор от искрящите кристали кубичен цирконий от най-висок клас се инкрустират под микроскоп в специално оформено легълце с четири финни независими държача, който придържат кристала за да се постигне този съвършен блясък, безупречна визия и сигурност.

Бижутата са с удивителна шлифовка, като част от тях имат повече от над 5500 кристала. Те притежават енигматичен брилянтно искрящ блясък, без тъмни части в него, присъщ за бижута, изваяни от истински диаманти.

Плътен слой платина с натурално снежно-бял цвят в комбинация с висок клас кристали, инкрустирани съвършено прецизно под микроскоп, правят бижутa на Invoke от колекция „Silver Premium“ неустоими за всяка жена, а основата от сребро проба 925 прави бижуто напълно съвършено.

Независимо дали купувате бижу за себе си или за подарък на близък човек, има много плюсове да изберете иновативната колекция „Silver Premium“. С дизайн, вдъхновен от световноизвестни марки и шлифовка на кристала, използвана при диамантената бижутерия получавате визия, достойна за червения килим и блясъка на папарашките снимки.

Иновативната технология за шлифоване и най-висок клас кристали придава бляскавостта и формата на диамант, а липсата на обков зад кристала позволява светлината да прониква през него като създава усещане за дълбочина, пълноцветност на блясъка и съвършенство в стила.

Луксът не се определя от това какъв е продукта, а от това какво усещане оставя у вас. Бижутата от колекцията на Invoke „Silver Premium“ са създадени за дамите, които искат да се почувстват величествени, обсипани от лукс и внимание от всеки. Стил в комбинация с иновативната шлифовка на всеки кристал, дизайн изпипан до съвършенство, взаимствани от диамантената бижутерия, платиненото покритие върху сребро проба 925 - вие получавате истинска еферия от приказна красота, стил и качество.

Invoke предлага богато разнообразие от бижута за всеки стил и вкус в магазините си в София, Пловдив, Варна и Бургас, както и онлайн на адрес www.invoke.bg/shop