Жени Живкова с ексклузивно ревю в Париж

През март тази година Евгения Живкова ще представи нова лятна колекция, с която ще участва на второто издание на изложението за дрехи Ready to wear и аксесоари Who's Next Pret-a-Porter в Париж.


Известната дизайнерка ще представи колекцията си първо на ексклузивно събитие, организирано от Diners Club България и Fibank за картодържателките на картите First Lady, а непосредствено след това и на модното изложение в Париж.


„Жени Стил" за втори път ще представи колекция на изложението Who's Next, като първият беше през януари, когато пожъна успех с колекцията за сезон есен/зима 2014-2015.


На зимното изложение в Париж освен „Жени стил" се изявиха и други български фирми, сред които „Етере", „Зарена", „Дизаерс", „Евгеника" и „Жана Жекова".
Проектите на българските дизайнери се осъществяват с финансовата подкрепа на Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, по програма "Насърчаване интернациоализацията на българските предприятия", съфинансирана от "Европейския фонд за регионално развитие чрез оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013 г.