Игра на цветове в модата

Всеки има любим цвят, който доминира в гардероба му, но малко жени знаят, че има нюанси, които отиват на всички и могат да се комбинират по различни начини.

 

На първо място е черното – добра класика, която идеално се съчетава с всеки друг тон и стои добре на всички жени. Черното облекло ви дава нотка на елегантност и финес, като успешно скрива и излишните килограми.

 

Белият цвят е перфектен за пролетните и летните дни,тъй като отразява слънчевите лъчи. Разбира се зависи и каква материя ще изберете за конкретния цвят. Полупрозрачните материали, коприната и изобщо естествените материали са идеални за летните горещини.

 

Жълтият цвят определен за най-актуалния за пролет-лято 2014, олицетворява положителното и бодро настроение, закачливост и припряност.

 

Тъмносиньото изпраща сигнали за усещане за комфорт, надежда и отговорност. Стои отлично на всички жени и изглежда перфектно с бяло, слонова кост и други кремави нюанси.

 

Зеленият цвят, цветът на приридата.Различните му нюанси разкриват красотата на този цвят. Този цвят е подходящ за работно облекло, защото подтиква към работоспособност и интензивна работа.

 

Сивото е студен цвят, но добре застава на всеки цвят кожа и коса. Неутралитетът, който носи в себе си, позволява да се впишете добре във всички поводи. В същото време се комбинира с по-ярки тонове като жълто, розово, червено. Така със сигурност няма да изглеждате скучно.

 

Лилавото и всичките му разновидности е един от малкото цветове, които стоят добре на всички дами. Виолетовото придава разкош и издава желание за показност. Това лято особено популярни са бледолилавите тонове.

 

Тюркоазеният цвят - цветът на морето, специалисти увериха, че този цвят ни прави по-спокойни и щастливи. Твърди се още, че тюркоазеното помага да вземате по-бързи решения и задейства организационните ви способности.Тюркоазеният цвят идеално се комбинира с дънкови дрехи и всички останали неутрални цветове.