фондация „За Нашите Деца”

1. Тази Коледа чудесата правят служители от 38 компании в България

 

Служителите от 38 компании помагат на изоставените деца в България да живеят в семейство, набирайки средства чрез коледни инициативи в офисите си

 

2. Служители от 38 компании в България участват в „Тази Коледа чудесата правите Вие 2“

 

Служителите от 38 компании помагат на изоставените деца в България да живеят в семейство, набирайки средства чрез коледни инициативи в офисите си

 

3. „Тази Коледа чудесата правите Вие 2“ привлече служителите на 38 компании

 

Служителите от 38 компании помагат на изоставените деца в България да живеят в семейство, набирайки средства чрез коледни инициативи в офисите си


В благотворителната коледна кампания ,,Тази Коледа чудесата правите Вие 2‘‘, която фондация ,,За Нашите Деца‘‘ за втора поредна година организира, до момента се включиха служителите на 38 компании в България. Те реализират вълшебни коледни инициативи в офисите си, като по този начин събират средства, обединени около каузата всяко дете в страната ни да расте в семейство.

 

Една от най-предпочитаните идеи от коледния наръчник с 12 предложения, който фондация „За Нашите Деца“ предоставя на участниците, е коледен обяд в офиса. Домашно приготвени коледни сладкиши, баница, шоколадови мъфини и ароматен чай допринасят за празничната и весела атмосфера в офиса на Провидент Файненшъл, един от участниците в кампанията ,,Тази Коледа чудесата правите Вие 2‘‘: „Сготвихме и похапнахме доста вкусни неща, при това в името на добра кауза. За нас беше голяма чест да участваме в инициативата и да помогнем на тези деца да почувстват коледния дух. Нашият екип е доста млад, така че това беше и една чудесна възможност за сплотяване и опознаване на екипа. Най-вече - разбрахме кой може да готви!“, споделиха Провидент Файненшъл.

 

Екипът на Софийска вода също избра да събере средства за децата в нужда чрез благотворителен коледен обяд: „Общата ни трапеза беше отрупана с повече от 30 вкусотии, напитки и плодове, достойни за кулинарна изложба. Благотворителният обяд премина в много добро настроение и много положителни емоции. Организацията беше бърза и лесна, а участниците бяха вложили много креативност в произведенията си. Прекрасната идея на фондация „За Нашите Деца“ е на път да се превърне в добра традиция.“

22

 

До момента в кампанията се включват служителите на 38 компании, сред които са: Данон, HP, Порше София Изток, DM, Deichmann, Шенкер, Коника Минолта, Метрореклама, Софита, I do advertising, J point, Крестън Булмар, АбВи, LR, Провидент Файненшъл България, Компас ООД, Си Трейд, ЗАД “Енергия“, Дунапак Родина, Телелинк ЕАД, Тара Софт, ТМФ Груп, Астра Зенека, Convoy world, Novatel, Multiplex Invest, Bulgaria on Air, Verint Systems България, Aqua Source, Софийска вода, EOS Matrix България, Каргил България, First Online Affiliates, Инвестор, Си Ем Ес Камерън Маккена ЛЛП – Клон България и др.

 

„Тази Коледа чудесата правите Вие 2“ се осъществява от 1 до 20 декември. Всяка фирма, която иска да се присъедини, може да получи информация на уебсайта на инициативата http://yourmiracles.eu/ или на телефон 0882 515 328.

 

Кампанията се реализира с подкрепата на Ideas Lab и Студио Кипо.

 

Медийни партньори на инициативата са: в-к Животът днес, Bulgaria on Air, сп. B2b Magazine, сп. Твоят Бизнес, сп. Икономика, сп. Бизнес лейди, МЕНИДЖЪР.News, Obekti.bg, Dir.bg, Actualno.bg, Expert.bg, iWoman.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Economic.bg, Kmeta.bg, Csr.bg, Ngobg.info, Programata.bg, Dama.bg, Novinite.bg, Bebok.eu, News.bg, Money.bg, Topsport.bg.


За фондация „За Нашите Деца”

 

Фондация „За Нашите Деца” е наследник на британската детска правозащитна организация EveryChild и от 22 години работи в България за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове, а да живее сигурно и обичано в семейство.

 

Екипът от социални работници, психолози, фамилни терапевти и специалисти на фондацията насърчава и подкрепя семейната грижа за децата в риск, защото вярва, че това е най-добрата среда за тяхното развитие. „За Нашите Деца” има пет центъра за подкрепа в София и Пловдив.

 

Благодарение на усилията на „За Нашите Деца” през последните 22 години над 6100 деца растат в семейство – своето собствено, приемно или осиновително.