Да намериш своя спътник в живота – една истинска любовна история.

Има два типа хора – тези, които следват мечтите си, и тези, които се оставят по течението. Руският фотограф Мурад Осман и неговата очарователна половинка Натали Захарова определено са от първия тип личности и затова влюбената двойка не спира да обикаля по света, а скоро се надяваме, че ще качат в Мрежата и снимки от България.

 

Когато човек се срещне с приятел пътешественик, тогава разбира за истинската стойност на живота, след като същият го поведе на приказна разходка през местата, събитията и неочакваните преживелици, с които се е сблъскал. Пред събеседника се разкрива една палитра от емоции, които желае с цялата си същност да изпита и именно тук възниква въпросът: Какво го е спирало, за да го стори? Често пъти след този въпрос ще изникнат един куп с оправдания, но истината е, че понякога на човек му е предостатъчна само една раница и жажда да опознае света.

 

Стане ли дума за истински пътешественици, трябва отново да споменем двойката Мурад Осман и Натали Захарова. Мнозина са девойките, които къде благородно, къде не чак толкова, завиждат на красавицата и биха искали една такава ръчица да я снима навсякъде по света.

 

Двойката има над 530 000 последователи в Instagram, където всички с ококорени очи, с отворени сърца и пълни души наблюдават с възхищение тяхната поредица „Следвай ме“ около света, която симпатягите правят и карат всички останали да съпреживеят пътуването заедно с тях.