Print this page

Златно сърце за Credissimo и през 2018 г. за цялостна корпоративна социална отговорност

Идеята за корпоративната социална отговорност е дълбоко залегнала в 11-годишната история на компанията. Credissimo бе отличен за 3-та поредна година за цялостната си политика и усилия за по-добър живот. Credissimo е лидер в налагането на новаторски онлайн решения във ФинТех сектора в България, като предлага изцяло онлайн продукти и услуги на световно ниво с персонално отношение към всеки клиент.

Дружеството е една от най-бързо развиващите се технологични компании в региона. Към момента оперира в България, Македония и Полша, а до края на 2018 г. ще предложи първия си онлайн заем и в Колумбия.

Солидарността и споделената грижа са в основата на благотворителната кампания „Credissimo за по-добър живот“. Всеки месец, компанията дарява част от всеки изплатен заем за различни каузи, като подпомага деца и младежи в неравностойно положение, болни и хора с увреждания, а също така и различни обществени каузи, целящи подобряването на средата и условията на живот в България.

Тази година един от фокусите на социалната дейност на Credissimo е спортът като средство за повишаване активността и здравето на населението. През август Credissimo подари нови спортни площадки в три столични района, а в момента се изгражда и четвърта площадка в Борисовата градина. Стимулирайки интереса към спорта и активния начин на живот, Credissimo се стреми да даде възможност на все повече млади хора да откриват и развиват своите таланти. Продължава и кампанията “Credissimo и шампионите на България - заедно сме първи”, която подкрепя млади таланти в различни области, като изкуства, наука и спорт.