Образование в Швейцария – най-добрият избор за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм

Swiss Education Group се състои от SHMS, SwissHotelManagementSchool в Кoу и Лейзин; HIM, Hotel Institute Montreux в Монтрьо; IHTTI School of Hotel Management and Design в Нюшател и Cesar Ritz Colleges в Люцерн, Буваре и Бриг. Всички колежи гарантират на своите студенти първокласно образование в областта на хотелския мениджмънт и туризма, съчетано с високите стандарти на швейцарския мениджмънт.


От създаването на първото си училище през 1985г. към момента Swiss Education Group е най-големия доставчик на образователни услуги в сферата на хотелиерството и туризма на английски език в топ дестинацията в областта на обучението по хотелски мениджмънт и туризъм, Швейцария. Консорциума остава верен на академичните традиции, но се фокусира и върху практичните аспекти в хотелския мениджмънт.


1Колежите от SEG предлагат широка гама от бакалавърски и магистърски програми, както и следдипломни квалификации в следните области: хотелиерство, туризъм, събитиен/ СПА мениджмънт и бизнес управление. Програмите се преподават на английски език и съчетават швейцарското ноу хау в хотелиерството и туризма с теорията на управлението. Бакалавърските програми включват две работни платени практики в Швейцария или в чужбина.


SEG се радва на силни партньорства с много реномирани световни хотелски вериги. Те предоставят консултации по учебното съдържание и дават възможност на студентите да придобият практически опит в индустрията чрез стажове с продължителност от 8-12 месеца.


Два пъти годишно SEG организира международно кариерно изложение, в което участват над 70 от водещите международни туристически компании, сред които: Radisson, Hilton, StarWoods, Kempinski, BestWestern, HolidayInn, Hyatt; Fairmont; Accor Group; Mövenpick, Ritz-Carlton, Marriot и Shangri-La и др.

 

Посредством този форум, представители на индустрията получават уникалната възможност да се срещнат с повече от 3000 висококвалифицирани студенти.
SEG има над 12 000 възпитаници по цял свят - атестация за успеха на учебните програми.


César Ritz Colleges разполага с три учебни бази в космополитен стил, разположени в Люцерн и красивия район Valais, във френската и немската част на Швейцария. Базата в Люцерн е разположена в центъра на най-посещавания от туристи град в Швейцария, на 10 мин от езерото Люцерн и 15 минути от гарата. Базата в Le Bouveret е разположена на брега на Женевското езеро във френскоговорящия летен курорт. Базата в Бриг се намира близо до връх Матерхорн, в най-големия немско-говорящ град в региона Valais и в подножието на известните ски курорти Зермат и Саас-Фе. Колежът е специализиран в хотелиерството, туризма и кулинарното изкуство.