Къде се намират кампусите на European University

European University е основан през 1973г., като през годините се утвърждава като водеща образователна институция в областта на бизнеса. През 2013г. престижната класация QS го нарежда сред 35-те най-добри университета в Европа,предлагащи специалността MBA, а заедно с това China Economic Review му отрежда място сред първите десет в световен мащаб. EU успява да изгради мрежа от кампуси в Европа и Азия, а престижни асоциации по акредитация като ACBSP, IACBE и CEEMAN, признават високото качество на програмите му.


Университетът предлага образователните степени бакалавър, магистър и доктор по бизнес администрация. Освен това студентите имат възможност за специализация в различни мениджърски програми, като Международен маркетинг, Управление на човешките ресурси, Спортен мениджмънт и др.


Едно от най-големите достойнства на университета е индивидуалното внимание към всеки един студент, както и практическата насоченост на изучаваните програми. Този подход прави обучението още по-ефективно, като предлага успешно съчетаване на теория и прилагането й на практика.


Университетът предоставя и възможност за обмен, като желаещите могат да посетят и станат част от някой от кампусите му в Азия или Европа.


European University е горд да посрещне студенти във всички свои филиали в Испания, Швейцария, Германия, Великобритания, Австрия, Казахстан, Сирия, Тайван, Китай, Малайзия и Сингапур.