Международен панаир за магистърски програми и докторантури

QS World Grad School Tour е най-добрият международен панаир за магистърски програми и докторантури, където най-престижните университети от цял свят представят програмите си за следдипломна квалификация. Кандидатите, които ще посетят изложението ще имат възможност да се срещнат с директорите по прием на най-добрите международни университети и да получат повече информация относно програмите, които предлагат.

Събитието е подходящо за кандидати, които са в началото на своето проучване относно магистърски програми или за тези, които вече са стартирали подаването на документите си. Предимствата са следните: 

- Среща с директорите по прием на най-добрите университети
- Възможност за получаване на информация относно магистърски програми и докторантури
- Информация за IELTS
- Участие в семинари и информационни сесии
- Разговори и съвети относно търсене на работа от вече завършили възпитаници на университетите)
- Събитието е подходящо и за тези кандидати, които са стартирали процеса по изпращане на документи
- Срещи с директорите по прием на най-добрите университети в свет

Като кандидат е препоръчително да сте набелязали предварително учебните заведения, към които проявявате интерес, както и да подготвите въпроси, които бихме могли да зададете към директорите по прием. Основната ви цел е да оставите възможно най-добро впечатление за себе си на директорите по прием. Препоръчваме ви предварително да вземете под внимание информацията предоставена за магистърските програми, които предлагат .Начинът, по който сте облечени също е от значение и би ви дал предимство. Дрес код-спортно елегантен. Дата 2 октомври,2014 г.