С какви бижута да се накичим есента

Аксесоарите са незаменим помощник в стила на една жена. Понякога дребните детайли са способни на чудеса в модата, затова не бива да ги пренебрегвате.


Водещ акцент в облеклото са масивните бижута, вдъхновени от гръндж стила, хард рок звученето и по-нестандартния стрийт стайл. Тази есен събирате погледите с обемни и тежки колиета, синджири и камъни. От Lanvin пък внасят романтични нотки с обемни колиета с послания. В случай, че масивните бижута не са ви по вкуса, може да използвате висящи обеци от злато и камъни – тенденция в аксесоарите за есенно-зимния сезон.


2Топ аксесоар за есента и зимата продължават да са обемните гривни, които все по-често съчетават кожа с метал, но се срещат и модели, изработени само от метал. По-забележими са гривните с ключалки, камъни, елементи от вериги – забелязваме ги в колекциите на Chanel, Carolina Herrera, Balenciaga.


При пръстените следвайте принципа „колкото повече, толкова повече“. Дизайнерите се стремят да украсят нежната женска ръка с пръстени на всеки пръст, като алтернативният вариант е да заложите на пръстен за три пръста или на по-масивен модел с геометрични линии като този на Roger Vivier.

3 4 5