С чанта под ръка през есента

Акцентите за сезон есен/зима 2014-2015 г. са чантите, облечени в "крокодилска кожа", както и в цветове като кипарис, злато, сребро, синьо и червено във всичките им всевъзможни нюанси. Модни ще бъдат както мини чантите тип портмоне (без презрамка), така и по-просторните тип раница. Не малко са и дизайнерите, които са заложили на чувството си за хумор, декорирайки чантите си с весели усмивки и забавни надписи.

 

1. Чанта тип "крокодилска кожа"


Съдейки по това колко чанти от крокодилска кожа са били представени на модните дефилета за сезон есен-зима 2014-2015, ще си помислите, че дизайнерите май никак не им е до Greenpeace и други подобни организации, които се противопоставят на убиване на редки видове животни. Бързаме да ви успокоим. Истината е, че повечето от тях са заложили на еко кожата, хвърляйки се в майсторска имитация на крокодилската кожа.


Определено моделите на Christian Dior са повече от перфектни – не само във форма и цвят, но в имитацията на шарките и текстурата.


Чантите в моден цвят "кипарис" изработени в стил крокодилска кожа от MaxMara са подходящи за ежедневното облекло.

 

 


22. Чанти в червено


Според предсказанията на модните корифеи чантите на Fendi тази година ще се превърнат в бестселър в предстоящия сезон благодарение на широката платформа и простор, които предлагат.


Кожените чанти на Chanel ще откриете в най-разнообразни размери, като високата си цена ще компенсират с достатъчно комфорт и удобство.


Въпреки малкия си размер, чантата от Saint Laurent заслужава да бъде наречена "искряща и бляскава" в буквалния и преносния смисъл.

 

 


33. Чанти-имитация на заешка козина


Чантите имитация на заешка или котешка козина също са сред топ тенденциите този сезон. Дизайнерите залагат както на частично, така и на цялостно покритие.

 

 

 

 


44. Чанти в злато и сребро – есенни предизвикателства от Prada и Chanel.

 

 

 

 

 


55. Чанти с модни принтове


Предложения:


Геометрични печати в комбинация от цветни линии и шарки на Georgio Armani.


Неонови декоративни ленти върху чантата на Christopher Kane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


66. Чанта тип раница


Този тип чанти прекрасно може да се съчетаят със спортни обувки и спортен тоалет. Удобни и същевременно женствени и елегантни.