Как да посрещнем есента в дома си

Използвайте принципите на Фън Шуй, за да внесете повече енергия в дома си през есента

 

Есента ни два чудесна възможност да пуснем природата в себе си и дома си – въздухът се пречиства, нежният килим от есенни листа постлал земята ни зарежда с топлота и красота. Огледайте се и вижте уникалният оркестър, дирижиран от самия Бог.

 

1. Отпразнувайте прибирането на реколтата
Сложете тикви около и в дома си. Във Фън Шуй тиквата символизира късмета, привличането на материални придобивки и здраве. Тиквата също така предпазва от негативна енергия, за това поставянето им около входната врата е чудесна идея.

 

2. Сменете цветовата гама
Преминете от летните, искрящи и ярки цветове, към топлите есенни такива.Червеното се смята за цвят на здравето и изобилието и е подходящ цвят за пространството около входната врата. Оранжевото предразполага към успешно общуване и оживени разговори. Жълтото и кафявото допълват есенната палитра и са носителите на земните вибрации, които зареждат дома с енергията на Майката Земя.

 

3. Повече чист въздух
Внесете повече свеж въздух в дома си, като се обградите със свежи цветя. Домашните растения освежават въздуха, премахват токсините от дома и освежават пространството.

 

4. Поканете си гости
Ознаменувайте идването на есента със сбирка с добри приятели. Поканете в дома си хора, които обичате и уважавате и те ще внесат допълнителна позитивна енергия. Според Фън Шуй, ако сте благословени от много хора, значи вече сте богати. И когато любовта се събере под един покрив, тя оставя постоянен отпечатък.

 

5. Прекарвайте повече време на открито
Събирайте колкото може повече слънчеви лъчи, позволете на студения въздух да преминава през вас. Слушайте птиците и всички звуци, с които ни е дарила природата.