Медотерапия – релакс и заряд за организма

Масажът с пчелен мед – древен способ за прочистване на човешкият организъм. Чрез него се въздейства на тъканите в дълбочина, като от тях през порите на кожата се извличат натрупваните с години отпадъчни вещества. „Меденият” масаж влияе силно тонизиращо и имуноукрепващо. Възстановява естествената способност на тялото да се самоосвобождава от отровите. Атакува хроничните болести от всякакъв вид.


Масажът с мед е един от най-полезните за човешкия организъм. Той действа едновременно като лечебен, релаксиращ и антитоксичен масаж. Масаж с мед се прави предимно на обезкосмени участъци на тялото – гръб, долни крайници. На лицето медът може да се прилага като маска – без масаж. Масаж с мед не се прави на хора алергични към продукта. Посредством масажа с мед от организма се усвояват редица полезни витамини и минерали. Има доказан и бърз ефект при: проблеми със сърцето, бъбреците, черния дроб, ставите, стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, нарушена потентност, безплодие, алергии, главоболие, депресии и други типични съвременни проявления на дисбаланс в организма.


Дава изключително добри резултати за възстановяване след раждане (разтегната кожа, отпуснат корем, различни деформации на тялото).Медът е изключителна храна за кожата,а усещането за релакс е гарантирано.